Over ons

TWO OF A KIND GAAT STOPPEN

Er is een tijd van komen, en er is een tijd van gaan...

Na 15 jaar met veel plezier de trotse eigenaars te zijn geweest van Two of a kind oude serviezen (later Two of a kind serviesgoed en brocante), hebben we na rijp beraad en veel wikken en wegen besloten onze activiteiten te beëindigen en onze winkel per 1 juli 2019 te sluiten. 

In juli en augustus nemen we waarschijnlijk nog wel deel aan de antiekmarkt in Apeldoorn en de Brocante Fair bij Slot Zeist, maar daarna valt het doek definitief. 

De winkel blijft nog tot 1 juli a.s. zoals gebruikelijk geopend op donderdag en vrijdag van 10.00-18.00 u, op zaterdag van 10.00-17.00 uur, incidenteel op zondag (zie de agenda) en overige dagen eventueel op afspraak. 

Wij danken al onze klanten voor de klandizie van de afgelopen jaren! 

Wij nemen vanaf heden geen zoekopdrachten meer aan, en kopen geen goederen meer in.

Wie zijn wij?

Two of a kind oude serviezen is de winkel van Marjanne en Karin 't Hart, 2 zussen met een passie voor een mooie, sfeervol gedekte tafel. Na wat omzwervingen op internet en op antiekmarkten, hebben wij op 13 november 2004 de deuren van onze winkel geopend. Two of a kind was sindsdien gevestigd in een monumentaal hoekpand uit 1897 aan de mooie Provenierssingel te Rotterdam. Helaas heeft de eigenaar van het pand begin 2017 besloten om het te verkopen. Gelukkig hebben we vrij snel een nieuw winkelpand kunnen vinden.

WE ZIJN VERHUISD!! SINDS 15 AUGUSTUS 2017 ZIJN WE GEVESTIGD OP DE STADHOUDERSWEG 87D,  3039 EB ROTTERDAM (Blijdorp).

 

De winkel is een walhalla voor liefhebbers van mooi, oud serviesgoed, bestek, tafellinnen en glaswerk. Ook voor leuke en mooie cadeau-artikelen gerelateerd aan het thema "de gedekte tafel" bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij hebben steeds wisselende voorraden en wellicht vindt u bij ons net dat bord of die theepot waar u al jaren naar op zoek bent. Voor onderdelen van serviezen die nog nieuw te koop zijn, betaalt u bij ons nooit meer dan de helft van de winkelprijs.

Hoe komen wij aan onze voorraad?

Wij nemen vooral goedenren in van particulieren die hun servies (of bestek, glas of tafellinnen) willen verkopen. Wij doen dit op consignatiebasis. Dit gebeurt bij voorkeur op afspraak (zie hieronder). Wij gaan echter ook regelmatig naar veilingen, antiekmarkten, brocantes etc. Afgelopen jaar zijn er weer allerlei mooie en leuke goederen op die manier in onze voorraad terechtgekomen.


Wilt u iets verkopen?

De volgende merken/decors nemen wij graag in (uitsluitend op afspraak): 

  • Wedgwood (Edme, Stratford, Conway, Windsor etc.);
  • Villeroy & Boch (Acapulco, Vieux Luxembourg, Alt Strassburg, Wild Rose etc.);
  • Portmeirion (Pomona, Botanic Garden etc.);
  • Rörstrand Ostindia
  • Mason's (Paynsley, Stratford etc.)
  • Gien div. decors
  • Johnson Bros. div. decors

Wilt u uw servies, serviesdelen, glasservies/glazen en/of bestekcassette of onderdelen hiervan verkopen, neemt u dan telefonisch of per e-mail (bij voorkeur met foto's) contact met ons op om een afspraak te maken.

Zilverpoets

Bij ons in de winkel te koop "Delu zilver en goud snelpoets". Een goed artikel om al uw zilver en verzilverd bestek e.d. mee te poetsen. Flesje 150 ml € 4,50.

"Verzamelen" 

Het antiek- en verzamelmagazine "Verzamelen" is bij ons in de winkel te koop. Het maandblad kost € 5,25

 

 

U bent van harte welkom

Two of a kind oude serviezen en brocante

Stadhoudersweg 87d

3039 EB Rotterdam

E-mail:

info@two-of-a-kind.nl

Telefoon:

010 466 52 80

 

Hier vindt u ons

donderdag & vrijdag

10.00-18.00 uur

zaterdag

10.00-17.00 uur