Gastenboek


 

Een kijkje in ons gastenboek

Indien u iets in ons gastenboek wilt achterlaten, stuurt u ons dan een e-mail. Na goedkeuring plaatsen wij  het dan op deze pagina.

December 2017
Goedemiddag T O a K,
Ik heb net het uitstekende verpakte pakket mogen ontvangen en het is prachtig. Ik vind dat mijn verjaardagsgeld van 26 december goed besteed is en ik zal mij nog even melden op de website, voor een zoekopdracht. Bedankt voor de bijgesloten attentie en een fijne jaarswisseling.
Vriendelijke groet, Esther. 

December 2017
De theepot en melkkan zijn perfect aangekomen. De verpakking was super. Sabien.

december 2017
Vanmiddag is de doos al gebracht, wat een verrassing. Daar hadden we nog lang niet op gerekend. Hartelijk bedankt voor het zoooo goed inpakken! De Kip en Haan kwamen er heel uit, daarvoor mijn dank. Bedankt voor de leuke kaartje en servetten. We zijn er dik mee tevreden. Nog een goed weekend, en graag tot een andere keer! Ab en Riaoktober 2017
Dag lieve dames,
Ja hoor, het schaaltje is er! Bedankt voor de zorgvuldige manier waarop jullie met klanten omgaan. Ik zal jullie leuke winkel zeker aanbevelen aan mijn vrienden. Groetjes uit Amsterdam, Geertje

september 2017

Beste Dames,
Gisteren waren wij bij U in de winkel en hebben genoten van de mooie
inrichting, het ziet er geweldig uit en er zijn altijd mooie en aparte 
dingen te vinden, in dit geval de mooie haas (made in Portugal )
we zijn er erg blij mee.
We wensen U beiden veel succes op Uw nieuwe lokatie,
Graag weer tot ziens, 
Hartelijke groeten,
Nico en Annemieke 

Yvonne, december 2016: Ik heb de bordjes ontvangen hoor. En heel erg bedankt voor het perfect inpakken! Super! Jammer dat ik niet zo snel in Rotterdam kom, anders kwam ik in jullie winkeltje kijken. Fijne feestdagen! 

Jacques, november 2016: Beste dames, hartelijk dank voor uw reactie. 
Ook nogmaals bedankt voor uw vriendelijke ontvangst vorige week donderdag en uw zeer goede tip voor de lunch.
Met vriendelijke groet,
 

Meta, 14 februari 2015: Hartelijk dank voor het opsturen van het deksel van de dekschaal. Het ziet er heel goed uit en ik ben er super blij mee!
Ook mijn dank voor de zeer zorgvuldige verpakking en voor de vriendelijke, en smakelijke, groet erbij. Helemaal top!

Dennis, 5 maart 2014: Ook wil ik nog even een compliment maken over jullie leuke winkeltje, echt ontzettend leuk!! Heb me er gisteren enorm vermaakt en ben blij met alle spullen die ik er gekocht heb! Dank je wel! Jullie zullen mij zeer zeker terug zien in de winkel ook al woon ik aan de totaal andere kant van NL.

Ik zal zeker terug komen. Ben zeer tevreden over het aanbod van jullie en ook de prettige & aardige manier van helpen. Dat waardeer ik enorm! Dank je wel.

De drie M's (Terschellng), 26 oktober 2013: "Wat hebben wij genoten van de winkelsessie in Two of a kind! Met een tas vol moois liepen we richting kluis in het CS, om daarna onze winkel-/wandelroute met lege handen te kunnen vervolgen."Els, 31.05.2006, Arzberg AH serviesdelen gekocht via Marktplaats.nl: "Ben reuze verbaasd: ik verwachtte nog niets, door onderstaand mailtje. Maar we hebben het pakket al ontvangen! En ziet er keurig verzorgd uit, zo mooi blinkend nu naast de 'oude' serviesonderdelen.Wie weet komen we voor meer aanvulling er nog eens bij u op terug.... Hartelijke dank voor de vlotte service!" 

M, 28 december 2012: Geachte dames, Hiermee wil ik u laten weten zo ontzettend blij te zijn met het mooie visbestek. Wat een mooie winkel heeft u zeg vol nostalgie. Prachtig. Zeker tot ziens....maar eerst moeten we weer even sparen! Hartelijke groeten, M."

Lianne, 20 december 2011: "Ik wil u nog even bedanken voor de correcte afhandeling van het servies. Het zag er inderdaad bijna als nieuw uit. Ik ben er heel blij mee. Zal in mijn familie reklame maken voor jullie"

Loes, 22 september 2011 (aankoop via Marktplaats): "Ik heb het pakketje ontvangen! Hartelijk dank voor de goede service. Ik ben er heel erg blij mee.. nu nog proberen om aan 12 dinner borden te komen! Vriendelijke groet, Loes."Monique, 31.05.2006, Douwe Egberts Pickwick theelicht gekocht via Marktplaats.nl: "Het pakketje is vandaag aangekomen.Ik vind m GEWELDIG. Hij is echt heel mooi. Hij was heel goed verpakt ook. Ik zal jullie aanbevelen bij andere liefhebbers. Nogmaals bedankt en groeten, Monique.

Angeline, 30 maart 2011 (aankoop via Marktplaats): "het is binnen ,wat een service hebben jullie ,echt super , bedankt voor de mooie kaart ,ga ik bewaren , tot de volgende keer , succes met jullie mooie winkel , Vriendelijke groetjes Angeline"

Henk en Marijke, 10.11.09: Wij hebben het pakket in goede orde ontvangen! Wat een zorg en aandacht hebben jullie besteed aan het inpakken en verzenden! Dank daarvoor! En het tafelkleed en de servetten beantwoorden helemaal aan onze verwachtingen! Dat wordt een feest als wij de tafel binnenkort gaan dekken met het prachtige tafelkleed en "Midwinter Wild Oats"!!!! Als wij in Rotterdam zijn komen wij beslist in jullie fraaie winkel kijken!

Marjanna, 16.06.2006, Wedgwood Conway aankoop via Marktplaats.nl: Het pakje is (heel) aangekomen. Kan ook niet anders, zo mooi ingepakt, helemaal super.Dank jullie wel. Misschien tot nog eens, heb het kaartje in mijn adresbestand gedaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

Timo en Ellen, oktober 2010: "Hartelijk dank voor het leveren en bezorgen van het Libelle servies. We hebben het met veel plezier afgewassen en in de kast gezet. Geheel compleet + aanvulling. We zijn er zo blij mee. Nogmaals dank."

Marjo, 21.10.09: Hallo Marjanne en Karin, De dinerborden van Stonehenge Creation in goede staat ontvangen. Kon bijna niet anders, omdat het uitstekend verpakt was. Bedankt voor de prettige manier van communicatie en voor al het werk, dat jullie eraan gehad hebben. Ik ben er heel blij mee en hoop ze nog jaren te gebruiken. Vriendelijk groetend, Marjo.

Marion, 22.10.09: Het Wild Oats servies is geleverd. Alles in prima staat. Ik heb binnenkort een groot familiefeest en nu genoeg voor een sfeervol gedekte tafel. Het is gelukkig precies dezelfde serie. Dank jullie voor de perfecte service en succes met "Two of a kind".

Ellen, 04.05.09: werd telefonisch prettig te woord gestaan en in de winkel zijn jullie ook altijd vriendelijk. Veel succes.

Ellen, 11.10.07: Alles ziet er goed uit en was perfect verpakt. Wat fijn om op zo'n prettige, snelle manier "zaken" te doen. Heel hartelijk dank en vriendelijke groeten,

Els, 29.08.07: Net in werkelijk keurige staat het pakket zonder beschadigingen ontvangen. Ben dan ook erg blij met de aanvulling op mijn servies. Hoop in de toekomst nog meer Pomona van u te mogen ontvangen maar wens u intussen veel succes met uw verdere verkopen. Mocht ik ooit in de buurt zijn wip ik beslist eens binnen. ik kan niet anders melden dan dat ik zeer positief ben over uw service en contact.José, 26.06.2006: Arzberg aankoop via Marktplaats.nl: Ik heb de schaal vrijdag in goede orde ontvangen. Hartelijk dank voor de geweldige service!! Ik ben zeer tevreden over jullie goede en snelle service! Nogmaals bedankt!

Aafje 30.06.07: Beste Two of a kind dames, De zending is in perfecte staat aangekomen (Botanica schalen van Villeroy & Boch en theekop en schotels The Botanic Garden van Portmeirion). We zitten op het moment heel tevreden achter een lekkere kop thee uit jullie kopjes. Hartelijk dank voor de snelle afwerking van de transactie. Misschien tot later.

Sonja 20.06.07: hij is binnen hoor...Hij is werkelijk prachtig! (Mille Fleurs theepot Douwe Egberts). Hartelijk bedankt en wie weet tot een volgende keer(ik blijf jullie volgen op het internet)... Gr.,Sonja

Geertje, 17.01.2007: Zojuist zijn de kop en schotels (Johnson Bros. Indies) onbeschadigd bezorgd. Wat heeft u ze goed ingepakt! Heel hartelijk bedankt voor de fijne behandeling. Ik houd jullie site graag in de gaten wie weet komen er nog eens soepkop-en schotels van hetzelfde bij u binnen. Nogmaals dank en vriendelijke groet.

Janine, 21.10.2006: Regout Riva aankoop via Marktplaats: "Ik heb zoëven het pakketje ontvangen. Heel hartelijk dank voor de vlotte verzending en voor de perfekte verpakking. Ben er heel blij mee".

U bent van harte welkom

Two of a kind oude serviezen en brocante

Stadhoudersweg 87d

3039 EB Rotterdam

E-mail:

info@two-of-a-kind.nl

Telefoon:

010 466 52 80

 

Hier vindt u ons

donderdag & vrijdag

10.00-18.00 uur

zaterdag

10.00-17.00 uur