Over ons

Wie zijn wij?

Two of a kind oude serviezen is de winkel van Marjanne en Karin 't Hart, 2 zussen met een passie voor een mooie, sfeervol gedekte tafel. Na wat omzwervingen op internet en op antiekmarkten, hebben wij op 13 november 2004 de deuren van onze winkel geopend. Two of a kind was sindsdien gevestigd in een monumentaal hoekpand uit 1897 aan de mooie Provenierssingel te Rotterdam. Helaas heeft de eigenaar van het pand begin 2017 besloten om het te verkopen. Gelukkig hebben we vrij snel een nieuw winkelpand kunnen vinden.

WE ZIJN VERHUISD!!

PER 15 AUGUSTUS 2017 ZIJN WE GEVESTIGD OP DE STADHOUDERSWEG 87D,  3039 EB ROTTERDAM (Blijdorp).
 

De winkel is een walhalla voor liefhebbers van mooi, oud serviesgoed, bestek, tafellinnen en glaswerk. Ook voor leuke en mooie cadeau-artikelen gerelateerd aan het thema "de gedekte tafel" bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij hebben steeds wisselende voorraden en wellicht vindt u bij ons net dat bord of die theepot waar u al jaren naar op zoek bent. Voor onderdelen van serviezen die nog nieuw te koop zijn, betaalt u bij ons nooit meer dan de helft van de winkelprijs.

Hoe komen wij aan onze voorraad?

Wij kopen vooral in van particulieren die hun servies (of bestek, glas of tafellinnen) willen verkopen. Dit gebeurt bij voorkeur op afspraak (zie hieronder). Wij gaan echter ook regelmatig naar veilingen, antiekmarkten, brocantes etc. Een paar keer per jaar vertrekken wij naar Engeland, België en/of Frankrijk om daar in te gaan kopen. Augustus en oktober 2016 hebben we in Engeland en Frankrijk ingekocht, en in 2017 gaan we in oktober weer naar Belgie om in te kopen.


Wilt u iets verkopen?

De volgende merken/decors kopen wij graag in (uitsluitend op afspraak): 

  • Wedgwood (Edme, Stratford, Conway, Windsor etc.);
  • Villeroy & Boch (Acapulco, Vieux Luxembourg, Alt Strassburg, Wild Rose etc.);
  • Portmeirion (Pomona, Botanic Garden etc.);
  • Rörstrand Ostindia
  • Mason's (Paynsley, Stratford etc.)
  • Gien div. decors
  • Johnson Bros. div. decors

Wilt u uw servies, serviesdelen, glasservies/glazen en/of bestekcassette of onderdelen hiervan verkopen, neemt u dan telefonisch of per e-mail (bij voorkeur met foto's) contact met ons op om een afspraak te maken.

Zilverpoets

Bij ons in de winkel te koop "Delu zilver en goud snelpoets". Een goed artikel om al uw zilver en verzilverd bestek e.d. mee te poetsen. Flesje 150 ml € 4,50.

"Verzamelen" 

Het antiek- en verzamelmagazine "Verzamelen" is bij ons in de winkel te koop. Het maandblad kost € 5,25

Cadeaubonnen

Wilt u iemand iets cadeau doen, maar u kent zijn of haar smaak niet: wij geven ook cadeaubonnen uit. Deze cadeaubonnen blijven 2 jaar geldig.

 


 

U bent van harte welkom

Two of a kind oude serviezen en brocante

Stadhoudersweg 87d

3039 EB Rotterdam

E-mail:

info@two-of-a-kind.nl

Telefoon:

010 466 52 80

 

Hier vindt u ons

dinsdag t/m vrijdag

10.00-18.00 uur

zaterdag

10.00-17.00 uur